Plekanec, Šafářová a SVATBA? Lucie má jasno! Nechce...

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 17:54 | Aktualizováno: 9. července 2019 23:45

Tenistka Lucie Šafářová si pořídila dítě s ženáčem, čemuž se dozajista diví spousta žen. Ještě víc lidí možná zajímá, zdali si dokáže s hokejistou Tomášem Plekancem představit i svatbu. Co k tomu Šafářová řekla?

Dříve celým národem milovaná tenistka Lucie Šafářová dnes dělí lidi na dva tábory – jedni jí dítě s hokejistou Tomášem Plekancem přejí, druzí jí nemohou přijít na jméno a tvrdí, že rozvrátila fungující rodinu. Ostatně její současný partner stále ještě není rozvedený se svou manželkou Lucií Vondráčkovou.

I to je nejspíš důvod, proč Šafářová v nedávném rozhovoru pro Magazín DNES minimálně zdvihla varovný prst, když přišlo na řadu téma svatby. „Já už mu řekla, že po tom všem si ho nikdy nevezmu,“ řekla nejprve na rovinu.

Nakonec ale ze svých původních rezolutních slov slevila a přece jen připustila, že ač o svatbě zatím pouze vtipkují, časem to možnost je. „Ale vážně. To má dost času,“ dodala s vědomím, že Plekanec je stále uprostřed rozvodové bitvy s Vondráčkovou.

Momentálně jsou navíc oba partneři zaneprázdněni přípravami na uvítání prvního společného potomka. Zatímco Plekanec má dva syny, Šafářová teprve nedávno ukončila profesionální kariéru, dokončovala ji dokonce těhotná.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec