TAJNÉ DETAILY: Langmajer a Gondíková měli bodyguarda! Osobní strážce prozradil...

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 15:36 | Aktualizováno: 9. července 2019 16:56

Ostře sledované svatby celebrit se občas neobejdou bez bodyguardů, takový byl i případ obřadu herců Jiřího Langmajera a Adély Gondíkové. Jejich osobní strážce s odstupem pár dní prozradil, jaký byl jeho úkol.

O uplynulém víkendu si řekli ve středočeském Kostelci u Křížků své „ano“ herci Jiří Langmajer a Adéla Gondíková. Součástí jejich netradiční svatby byl i veřejně přístupný koncert populární kapely J.A.R., což výrazně zkomplikovalo logistiku celé akce. Novomanželé museli dokonce povolat bodyguardy.

Jeden z nich na sebe ovšem upozornil tím, že Gondíkové věnoval snad ještě větší pozornost než Jiří Langmajer. Na některých fotkách to dokonce vypadá, že se jí dotýkal na intimních místech. Záhadný muž nyní dostal prostor na vysvětlení.

Šlo o někdejšího olympionika, boxera Petra Horáčka, který se dnes věnuje bezpečnostním otázkám. Koncert i svatbu zabezpečovala jeho deset let fungující agentura. „Zajišťoval jsem celý průběh, aby ho nic nenarušilo. Na svatbě bylo přibližně 300 lidí, na koncertě 1700 lidí, takže bezpečnost jsme zajišťovali pro 2000 lidí a vše proběhlo naprosto v pořádku,“ pochlubil se eXtra.cz.

Jak se k zajímavé práci vůbec dostal? S herci se zná osobně a vše bylo o předchozí domluvě. „Adélu a Jirku jsem střežil jako osobní bodyguard, aby vše bylo v klidu, chránil je před případným davem, vše bylo v pořádku a všichni si užili pohodový večer, který se opravdu velmi povedl,“ dodal Horáček pro zmíněný server.

Boxerskou kariéru musel Horáček ukončit kvůli těžkému bodnému zranění, které jej připravilo o slezinu. Kromě bezpečnostní agentury si nyní přivydělává jako příležitostný herec, o to blíž měl i k Langmajerovi s Gondíkovou.

Témata: Adéla Gondíková Jiří Langmajer