Kopřivová to po rozchodu s Jágrem rozjíždí: Dovolená s Mírou plná intimností!

Veronika Kopřivová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 14:15

Veronika Kopřivová se po rozchodu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem pořádně rozjela. S novým přítelem Mírou totiž vyrazila do Španělska na dovolenou plnou intimností. Může si snad ještě někdo myslet, že jsou jen přátelé?

Alespoň podle sociálních sítí si Veronika Kopřivová konečně plnými doušky užívá života. Po rozchodu s Jaromírem Jágrem se totiž už nemusí skrývat a své city k novému příteli Miroslavu Dubovickému může dávat veřejně najevo. Její instagramový profil je toho v posledních dnech jasným důkazem.

Sympatický pár spolu totiž vyrazil do Španělska. Kopřivová byla nejprve všem pro smích, když si spletla světové strany, ale zdá se, že ona sama hází momentálně všechny malicherné šťouchance škarohlídů za hlavu a užívá si s Mírou pohodu a klid.

Jejich společná fotka sice na jejím profilu stále chybí, bohatě však stačí to, že oba sdíleli fotku s téměř identického místa ve městě Alicante. „Šťastný, víc než jen šťastný,“ napsal ke snímku Míra a pod příspěvkem na Veroničině profilu pak nechal pusu.

Kopřivová dosud o jejich vztahu, který vyplaval na povrch při předchozí společné dovolené v Itálii, především zatloukala. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Vzhledem k tomu, že na sociálních sítích už došlo na takové pikantnosti, jako je video, na kterém Veronika svádí Miroslava ležícího v posteli svůdnými pohyby zadečkem, nemůže snad už opravdu nikdo pochybovat, že mezi nimi přeskočila jiskra. Je spíš jen otázkou, kam až ve svých hrátkách oba zajdou.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický