Lucie Vondráčková vrací úder: Jak dlouho to vydrží?

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 13:33 | Aktualizováno: 9. července 2019 23:49

Lucie Vondráčková nedostala po návratu do Česka moc času na rozkoukání a už se musí zabývat dalšími nepříjemnostmi. Zdá se však, že umí přemýšlet vždy o krok napřed a má připravenou tu správnou odpověď.

Minulý týden byl pro Lucii Vondráčkovou pořádně hořkou pilulkou. Musela totiž skousnout, že její stále ještě manžel Tomáš Plekanec čeká dítě s tenistkou Lucií Šafářovou. Sportovně založený pár tuto novinku oznámil ve čtvrtek a prakticky od té chvíle se čekalo na reakci Vondráčkové, která už je také zpátky v Česku.

Návrat domů je pro ní zatím evidentně plný překvapení. „Netušila jsem, že je Praha momentálně královstvím koloběžek,“ svěřila se Vondráčková na Facebooku. Příspěvek pak doplnila fotografií sebe na koloběžce, což její fanoušci vnímali jako jasný vzkaz.

Plekanec se Šafářovou se totiž na doprovodné fotografii k rozhovoru pro Magazín DNES nechali vyfotit rovněž na koloběžce, fanoušci umělkyně se proto domnívají, že tak Lucie „vrací úder“. Ona sama však na sociální síti tvrdí, že jde jen o krásný dárek.

„Velká radost!!! Jsem ale moc zvědavá, jak dlouho mi vydrží… co kluci?“ vybídla na sociální síti své syny, kteří se na novém dopravním prostředku dozajista vyřádí. Jenže někteří fanoušci se pokusili číst mezi řádky a v těchto slovech nalezli skrytý význam.

„Chápu to "co kluci" správně? Věřím a doufám, že to chápu jinak, než to bylo myšleno,“ napsala v komentářích jedna z fanynek. Vondráčkové to nedalo a rozhodla se uvést vše na pravou míru. „Nevím, jak to chápete… Ale moji kluci mi ji hned zabaví. Tak to myslím,“ vysvětlila zpěvačka a herečka.

Témata: Lucie Vondráčková