Bohdalová a vdavky s milionářem? Zrada místo lásky!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 10:18

Každým dnem udivuje Jiřina Bohdalová svým neutuchajícím elánem, v pokročilém věku nadále pracuje a dokonce myslí i na další vdavky. Ovšem muž, se kterým chce před oltář, se k tomu moc nemá.

Trable v ráji? Nejdřív se zdálo, že když 88letá herečka Jiřina Bohdalová mluví o další svatbě, tak jen žertuje. Podle všeho to však myslela smrtelně vážně. Jejím vyvoleným měl být o 23 let mladší podnikatel Ľubomír Focko, jenže ten se do chomoutu zrovna nežene.

Focko dlouhou dobu doprovázel Bohdalovou na různé společenské akce i její soukromé oslavy. Jenže po deseti letech možná došlo k nečekanému zlomu. Oblíbený pár už se společně neobjevuje zdaleka tak často, jak bývalo zvykem.

„Už před časem uvazovala, že by to přátelství úplně přerušila, protože se vše nedělo tak, jak si představovala. Trápilo ji to. Chtěla se s ním přestat bavit, tak moc ji zklamalo, když se nakonec k té žádosti o ruku nerozhoupal,“ prozradila Aha! pro ženy dobrá známá herečky.

Podle lidí z jejího okolí se Bohdalová cítí zrazená. Dříve se přitom nechala slyšet, že se s Fockem cítí šťastná více než s jakýmkoliv jiným mužem, o čemž vypovídají i důvěrná svědectví jejích dobrých přátel.

„Pořád o něm mluvila, volali si, jezdili na výlety. Ale i když spolu nebydleli, Lubomír u ní trávil hodně času. Byli spolu i na chalupě,“ říkali podle Aha! blízcí herečky. Jeden z nich měl dokonce tvrdit, že „jsou jako dvě hrdličky“. Nyní už to tak idylicky nevypadá.

Témata: Jiřina Bohdalová