Monika Absolonová prozradila plány: Další dítě, nebo svatba?

Monika Absolonová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 20:55

Oblíbená zpěvačka Monika Absolonová se k radosti fanoušků již brzy vrátí na jeviště, s čímž souvisí i slib ohledně dětí, který v práci dala. Chtěla by raději dalšího potomka, nebo svatbu s přítelem?

Zpěvačku Moniku Absolonovou čekají v životě velké změny. Už po prázdninách se totiž od synů Tadeáše a Matyáše chystá odejít do práce. „Po prázdninách se vracím do Studia Dva. Slíbila jsme produkci, že už opravdu nehodlám rodit,“ přiznala s humorem podle týdeníku Sedmička.

Na jevišti ji čekají představení Funny Girl a oblíbená Evita, která teď rok patřila Radce Fišarové, která během obou těhotenství Absolonové táhla Evit sama. Funny Girl pak dalo divadlo na rok k ledu a čekalo, až se Absolonová vrátí na jeviště, což se stane 27. září na její narozeniny.

Když už je rodina podle jejích slov celá pohromadě, nabízí se logicky otázka, zdali není čas, aby si Absolonová vzala otce svých dětí, sportovce Tomáše Hornu. Zpěvačka je však rezolutní. „Svatba nebude,“ řekla týdeníku a vzápětí vysvětlila důvody.

„Jsme oba rozvedení a přiznám se, že spolužití na psí knížku nám vyhovuje. Já bych stejně zůstala Absolonová, kluci jsou stejně Hornové, tak nevidím důvod, proč bych se znovu vdávala. Akorát bulvár mě tlačí do svatby a pořád spekuluje, proč se nebereme. Možná až někdy, ale nyní určitě ne,“ připustila na závěr.

Témata: Monika Absolonová