Vojta Kotek na rovinu o vztazích: Našel už tu pravou?

Vojtěch Kotek 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 17:58

Populární herec Vojta Kotek patří k těm celebritám, o jejichž soukromí toho obyčejní lidé zase tolik nevědí. V romantických vztazích však měl doposud smůlu. Teď Kotek prozradil, jestli už se to změnilo.

Byly časy, například když do kin vstoupil populární snímek Snowboarďáci, kdy herec a režisér Vojta Kotek měl bezpochyby spoustu nápadnic. Zájem o něj ženy jistě projevují dodnes, přesto musel populární umělec přiznat krutou pravdu o vztazích.

„Jsem sám, nemám partnerku,“ sdělil Kotek Expresu. V minulosti přitom randil například s herečkou Terezou Voříškovou, která je momentálně těhotná. V médiích se v souvislosti s ní spekuluje i o svatbě, na kterou naopak Kotek nemá sebemenší pomyšlení.

Herec, režisér a hudebník přitom není, co se žen týče, nijak extra vybíravý. „Nemám žádný vyhraněný typ, nezáleží na vzhledu ani na tom, co dělá za práci, to mi přijde povrchní. Musí to tam prostě být,“ vysvětlil redakci zmíněného serveru.

Otázkou tedy zůstává, kdy konečně najde tu pravou. Nejspíš mu v tom brání i pracovní vytížení, vždyť k herecké a režisérské kariéře přidal nedávno i profesi hudebníka, s kapelou TH!S zahrál i na nedávném karlovarském filmovém festivalu.

Témata: Vojtěch Kotek