Ewa Farna a další velké oznámení: Už tento týden se něco stane!

Ewa Farna 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 10:43 | Aktualizováno: 9. července 2019 5:59

Oblíbená zpěvačka Ewa Farna toho během posledních 12 měsíců stihla opravdu mnoho. Kromě hudby přivedla na svět prvorozeného syna Artura, už málokdo však ví, že také natočila svůj první film. Co o něm svým fanouškům prozradila?

Je to měsíc, co oblíbená zpěvačka Ewa Farna přivedla na svět svého prvorozeného potomka, syna Artura, kterého má s manželem a členem své doprovodné kapely Martinem Chobotem. O uplynulém víkendu však oznámila, že už brzy přijde na svět její „další dítě“.

Farna se totiž objeví v hraném filmu, který do kin dorazí už v tomto týdnu. „Hej, milí zlatí, já budu ve filmu! A hraju, normálně jakože roli,“ ujistila hned fanoušky, že doopravdy půjde o snímek, v němž nebude hrát sebe sama. Jaká tedy bude její role?

„Ewa alias Marta v česko-německém filmu Uzly a pomeranče,“ prozradila Farna, jejíž jméno se na filmovém plakátu dostalo do společnosti populárních tuzemských herců Stanislava Majera a Leoše Nohy. Snímek začal vznikat koncem loňského července a je adaptací stejnojmenné knihy Ivy Procházkové, které dokonce zařídila nominaci na Magnesii Literu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Čec 7, 2019 v 5:47 PDT

Zdali bude úspěchy slavit i filmové zpracování, je zatím těžké odhadovat. Netroufla si na to ani oblíbená zpěvačka. „Sama jsem to ještě neviděla a jsem teda zvědavá. Byla to krásná zkušenosti,“ svěřila se Farna. Několika jejím fanouškům se však už poštěstilo snímek vidět.

„Já jsem viděla předpremiéru byla jsi úžasná,“ napsala nadšené Ewě fanynka Tereza. „Už jsem viděl a musím říct, že skvěle zahrané, Ewo. Měla byste hrát častěji,“ složil zpěvačce další kompliment fanoušek Dominik. Snad budou film podobně kladně hodnotit i filmoví recenzenti…

Témata: Ewa Farna