Dědík prozradil, proč odmítl StarDance! Mohou za to změny?

Marek Dědík a Pavla Tomicová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 10:01

Až se na podzim rozběhne desátá řada taneční soutěže StarDance, posledního finalistu Marka Dědíka budete na parketu hledat marně. Taneční partner herečky Pavly Tomicové prozradil, proč se letos neobjeví po boku žádné z hvězd. Mohou za to změny, do kterých se pustili tvůrci?

Tanečník Marek Dědík patřil dlouhá léta ke stálicím televizní taneční show StarDance, ovšem i jeho se dotkla velká vlna změn, kterou tvůrci oznámili před podzimní jubilejní desátou řadou soutěže. Respektive dotkla by se jej, kdyby sám neučinil velké rozhodnutí už předem.

„Už v lednu jsem oznámil, že v dalším kole nebudu. Následně organizátoři soutěže oznámili, že StarDance bude mít úplně jiné tanečníky,“ prozradil Super.cz muž, který v loňském ročníku dokráčel s herečkou Pavlou Tomicovou až do finále.

Lítost podle svých slov zatím nepociťuje, ostatně pro své rozhodnutí nepokračovat ve StarDance má vysvětlení. Jiní jeho kolegové, např. Jan Onder nebo Petr Čadek, se na tvorbě taneční show podílejí alespoň ze zákulisí, on nikoliv.

„Potřeboval jsem odpočinek. Mám za sebou poslední dva ročníky, soutěž bere spoustu času a energie a mám rozdělané také vlastní projekty. Řekl jsem si, že tento tok budu mít pauzu,“ sdělil Dědík zmíněnému serveru. Už dříve se přitom nechal slyšet, že je na podzimní StarDance moc zvědavý. Zároveň má však před jejím startem spoustu pochybností.

Témata: Marek Dědík StarDance