Bartoška v televizi končí! Přijde o dobře placený kšeft

Jiří Bartoška

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. prosince 2017 9:27

Herce a ředitele filmového festivalu v Karlových Varech Jiřího Bartošku mohli čeští diváci spatřit nejen ve filmech, ale i v reklamách. Střihnul si zde roli veterináře s mluvícím kocourem. Tomu je ale nyní po téměř dvou letech spolupráce konec. Bartoška z obrazovek zmizí.

Bartoška se do role veterináře nepasoval poprvé. Ztvárnil ho už ve filmu Teorie tygra, další vlnu slávy mu ale přinesla role zvěrolékaře z reklamy Moneta Money Bank, kde vystupoval po boku protivného mluvícího kocoura.

Tam ale nyní Bartoška končí a v reklamě si zahraje asi už jen kocour sám. do dalšího roku totiž banka s angažmá slavného herce nepočítá. "S Jiřím Bartoškou už do dalšího roku nepočítáme. Myslím, že naše spolupráce byla intenzivní a přínosná pro obě strany, kdy nám pomohl coby celebrita přitáhnout k rebrandingu větší pozornost," řekl pro MediaGuru ředitel marketingové komunikace společnosti Moneta Money Bank Jan Müller.

Přesto je Bartoška na hereckém poli stále aktivní a nepoložila ho ani rakovina mízních uzlin, kterou prodělal před třemi lety. Angažuje se také ve veřejném dění a v reakci na výroky prezidenta Miloše Zemana vyzval spolu s Vojtěchem Dykem českou veřejnost k občanskému neklidu.

Témata: Jiří Bartoška Reklamy