Kateřina Kaira Hrachovcová (43): Fotila se úplně nahá!

Kateřina Kaira Hrachovcová 8

Autor: Jan Novák, stars24.cz

13. prosince 2017 7:57 | Aktualizováno: 13. prosince 2017 16:40

Blonďatá herečka Kateřina Kaira Hrachovcová, představitelka prostoduché Mileny ze seriálu Přístav, se nikdy za své tělo nestyděla. Nemá taky sebemenší důvod!

Na nejnovějších fotografiích, které si Kateřina nechala pořídit, vypadá prostě božsky. Jelikož pravidelně cvičí a je zastánkyní zdravého životního stylu, může si dovolit hrdě vystavovat své tělo na obdiv ostatním. Na svých sociálních sítích se nebojí zveřejňovat lechtivější fotografie, které nechávají představivosti jen opravdu málo prostoru. K nejnovějšímu focení pro časopis Dieta vyjádřila takto:

"Tělo je můj domov. Tělo je svátost. Tělo je zrcadlo, ve kterém se odráží skrytý svět. Tělo si zasluhuje, aby bylo respektováno, opatrováno, aby byla chápána jeho spiritualita. Tělo je pravdivé. Tělo nám nikdy nelže. Tělo říká, jaký je ten můj život, jak ho žiju. Často si tělo uvědomíme, až když chátrá, onemocníme." 

Její vysportované tělo, za které by se nemusely stydět ani dvacetileté dívky, zdobí také několik tetování. Od ramene až po stehno má navždy zvěčněnou abstraktní malůvku, která mimo jiné znázorňuje geometrické motivy se srdíčkem a motýlem na jejím boku. No, nevědět, že Kateřina letos oslavila již třiačtyřicáté narozeniny, typovaly bychom jí na minimálně o generaci mladší děvče!

Témata: Kateřina Kaira Hrachovcová