Opravdu Ivana rozvrací rodinu Karla Gotta? Kauza má podivnou dohru!

Karel Gott 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2019 9:04 | Aktualizováno: 6. července 2019 22:15

Jak už stars24.cz informoval, Karel Gott se zřejmě vykašlal na svou nejstarší dceru Dominiku. K jejím 46. narozeninám ji totiž vůbec nepoblahopřál, a nyní možná vyplynul na povrch důvod.

Dominika čekala na tátovu telefonní gratulaci, ten se ale vůbec neozval! Nejprve seděla a čekala u telefonu, poté si nakonec raději vypnula zvonění.

Chtěla si údajně namlouvat, že jí právě teď Gott volá. Ale chyba lávky. Na  telefonu ji svítil pouze nepřijatý hovor od kamarádky a pak od Ivany Gottové. Od vlastního otce ale ne.

Podle Blesku není pravděpodobné,že by jí její otec volal z manželčina čísla. Spíše se na ní jednoduše vykašlal. Nezdá se totiž ani pravděpodobné, že by na svou dceru zapomněl, narozeniny totiž vždy slavili spolu,ale letos Dominika ani nedostala pozvánku na oslavu jeho 80. narozenin. 

Nabízí se otázka, jestli za tím vším stát Ivana, která měla celou oslavu pod palcem, stejně jako Gottovy finance a nyní i jeho tvorbu? Ještě nedávno by to dávalo smysl, server ale nyní upozornil, že za rozepří mezi Gottem a Dominikou může být i něco jiného.

Konkrétně peníze. Gott v roce 2016 Dominice dal určitou sumu za to, že se vzdá dědictví. Ona souhlasila, od té doby ale trpí pocitem, že na ni otec zanevřel.

Dominice navíc údajně na konto přišla částka, za kterou by si v Praze nepořídila ani slušný byt. "Teď už ví, že neměla nic před právníkem podepisovat...“" tvrdí server. Navíc se podle nejnovějšího zjištění zdá, že Gottův majetek může dosahovat až jedné miliardy korun.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová