Nevěrný Pepa Vojtek? Promluvila jeho bývalá manželka!

Josef Vojtek 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 20:25

Zpěvák Josef Vojtek v sobě rockera nezapře ani v osobním životě. Byl třikrát ženatý a nedávno hrozilo, že i jeho další manželství skončí krachem. O jeho údajné nevěře teď promluvila jeho exmanželka Libuše.

Je to jen pár týdnů, co stránky tuzemských médií plnila aféra kolem frontmana kapely Kabát Pepy Vojtka. Objevily se totiž informace, že zpěvák je nevěrný své současné manželce Jovance, která jej před lety přebrala tehdejší dobré kamarádce Libušce Rohlíčkové. Ta se teď rozhodla promluvit.

„Je to jeho věc. Je to jedenáct let zpátky. Netýká se mě to, nemám právo do toho mluvit,“ řekla Expresu žena, která je nyní šťastně vdaná za syna herečky Evy Hruškové Zdeňka Rohlíčka, s nímž má dceru Elinku. Potomka má však i s Vojtkem, a tak jsou dodnes téměř v každodenním kontaktu.

„Co potřebuju řešit, je Maty, když má nějaký problém, tak o tom s Pepou komunikujeme. Je to jeho táta. V tom nám to funguje skvěle. Celou dobu. Co se týče jeho soukromého života, jde to stranou,“ konstatuje zpěvákova exmanželka.

Rohlíčková před časem přiznala, že nedokázala pochopit, že jí Vojtek utekl za její nejlepší kamarádkou. „Byla to šílená podpásovka, ale já kvůli synovi musela fungovat,“ nechala se slyšet.

Už tehdy však prohlašovala, že má s Vojtkem hezký vztah, což její nynější vyjádření jen potvrzuje. Ani roky stará zrada zkrátka není důvodem k tomu, aby na něj kydala hnůj.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)