Gábina Partyšová přiznala nového chlapa: Už mluví o svatbě!

Gabriela Partyšová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 19:42

Rok po rozvodu už je Gábina Partyšová opět zadaná. Moderátorka v Karlových Varech nechtěně přiznala, že má nového chlapa. O tom, jak moc je to mezi nimi vážné, svědčí to, že už mluví o další svatbě.

Od rozvodu Gábiny Partyšové a miliardáře Daniel Farnbauera uběhl už rok, moderátorka přesto nevyrazila na karlovarský filmový festival sama. Do lázeňského města přijela s trojicí kamarádek na dámskou jízdu, ale ačkoliv by místní večírky byly ideální příležitostí k seznámení se, Gábina nic takového v plánu nemá.

„Jelikož jsme všechny zadané, tak nečekejte žádné noční románky. Jsme pozvané na dvě party, a jelikož moc neholdujeme alkoholu, tak se spíš chceme pobavit s přáteli nebo zatančit,“ prozradila Blesku, že je znovu zadaná. 

„Je to tak, jsem zamilovaná a šťastná,“ potvrdila vzápětí, pak už se ale obrnila hradbou mlčení. O novém partnerovi prý nic dalšího neprozradí, jelikož má strach. Navíc spolu zatím nejsou moc dlouho.

V odpovědi na otázku, zdali je připravena na případnou třetí svatbu, ji však nic nebránilo. „Proč ne, kdyby si mě chtěl vzít, tak bych ne neřekla,“ řekla na rovinu. 

Pro Partyšovou by šlo o třetí manželství, kromě Farnbauera byla vdaná i za kontroverzního podnikatele Josefa Koktu, s nímž má synka Kristiána.

Témata: Gabriela Partyšová