Anička Slováčková si nenechá sr*t na hlavu: Dítě si rodiče nevybírá!

Anna Slováčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 17:35

Anička Slováčková se musela v posledních naučit, jak se vypořádat s tím, že se v médiích píše o krachu vztahu jejích rodičů Felixe Slováčka a Dády Patrasové. Co si o svých rodičích vlastně myslí?

Existuje spousta důvodů, proč je herečka Anička Slováčková ráda za to, do jaké rodiny se narodila, ale v posledních letech i jeden, kvůli kterému asi nikoliv. Její rodiče Felix Slováček a Dáda Patrasová plní stránky médií tím, jak se už několik let rozvádějí. Jejich dcera proto připouští, že by bylo občas lepší jmenovat se jinak.

„Samozřejmě, možná už před tím, než naše začal probírat bulvár,“ svěřila se serveru Novinky.cz. Vyrůstat s nálepkou dítěte známých rodičů je podle jejích zkušeností poměrně dost složité, má to svá pro i proti. „Dítě si rodiče nevybírá. Já měla ohromné štěstí na krásnou rodinu, krásné dětství...“

Slováčková říká, že si zvolila stejnou cestu, jakou šli rodiče. „Snad jim nebudu dělat ostudu a budu čím dál lepší, i když pořád doufám, že si mě lidé zapamatují hlavně kvůli mým výkonům, a ne kvůli tomu, co všechno tu zanechali rodiče,“ nechala se slyšet.

Jména Felixe Slováčka a Dády Patrasové se v posledních letech skloňují především v souvislosti s krachem jejich manželství. Dlouholetí životní partneři se stále nerozvedli, avšak saxofonista už nějaký ten pátek randí s výtvarnicí Lucií Gelemovou. Jak by případnou nevěru řešila jejich dcera? Odpustila by?

„Pokud bychom měli spolu děti, pak ano. Na druhou stranu nejsem typ člověka, který by si nechal srát na hlavu. Omlouvám se za to slovo, ale je to tak,“ prozradila na sebe Slováčková.

Témata: Anna Slováčková