Prachař je v tahu, Agáta vzala roha: Miluju..., vzkazuje!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 16:54

Jakub Prachař je zase v tahu, a tak se jeho manželka Agáta rozhodla pro radikální krok. Spolu s dětmi vyrazila na chalupu, kde se na rozdíl od festivalu ve Varech může promenádovat úplně nenalíčená. Co vzkazuje manželovi?

Dříve by si Agáta Prachařová nechala karlovarský filmový festival ujít jen ze závažných důvodů, letos je ale všechno jinak. Zatímco filmová přehlídka v lázeňském městě na západě Čech probíhá už třetím dnem, dcera herečky Veroniky Žilkové je stovky kilometrů daleko.

„Léto na chalupě... to miluju,“ ozvala se včera Agáta fanouškům na Instagramu a dodala ještě, že pak bude následovat dovolená. Zdali na ní vyrazí i s manželem Jakubem, není jasné. Do jeho plánů na léto by to však zapadalo.

Herec totiž na festival dorazil a prozradil tam, na co se o prázdninách chystá. „Nebudu dělat nic, vůbec nic,“ řekl Blesku. Je tedy zřejmé, že čas na dovolenou s manželkou by měl, otázkou však zůstává, zdali o to má zájem. Zvlášť když ji nevzal s sebou do Varů.

Agátě tak odpadla alespoň jedna starost, což dokazuje včera zveřejněný snímek, na kterém je nenalíčená. Nemusí totiž řešit make-up a zdlouhavě přemýšlet nad tím, co si vezme na sebe, aby neměla z ostudy kabát.

K Jakubově cestě do Varů však Agáta řekla následující: „Manžel je tam pracovně. Já jsem s dětmi na chalupě a do Varů se letos vůbec nechystám.“ Stala se z ní zkrátka zodpovědná maminka na plný úvazek, od které už se na festivalu žádného dalšího trapasu nedočkáme.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař