Šafářová kvete vedle Plekance! Co na to Lucie Vondřáčková?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 8:49 | Aktualizováno: 30. června 2019 23:36

Tenistka Lucie Šafářová si vedle svého přítele Tomáše Plekance užívá sportovního důchodu a zdá se, že jen kvete. Ačkoliv hokejista má momentálně plnou hlavu starostí ohledně svých dětí, na Lucii si čas vždycky najde.

Svým způsobem nechtěnou aktérkou dění v kauze návratu dětí jejího přítele do Česka je v posledních dnech současná přítelkyně hokejisty Tomáše Plekance, tenistka Lucie Šafářová. Zdá se však, že někdejší profesionální sportovkyně si z nastalé situace velkou hlavu nedělá.

Podle informací Blesku totiž Lucie s Plekancem vyrazila na cesty. Ve čtvrtek oba přijeli ke svému pražskému bytu s kufříky. Do pražských Dejvic, kde si společně pořídili byt, navíc dorazili bez hokejistových synů, což mnohé naznačovalo.

Plekanec měl děti na starosti od úterý, kdy jim dělal doprovod na cestě domů, která vedla z kanadského Montrealu přes německý Frankfurt až do Prahy. Pak se o syny několik dní staral, než si je převzala maminka Lucie Vondráčková.

Zpěvačka a herečka dorazila do Prahy v pátek a na ruzyňském letišti rozdávala úsmevy, jako by snad ani neřešila žádné starosti. Pravdou ovšem bylo, že z letiště hned spěchala za dětmi, které si převzala do péče. S Plekancem jsou podle jejích slov domluveni, kdo se kdy bude v létě o syny starat. 

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková