Karel Gott je na dovolené s boháčem: Zasloužený odpočinek!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 8:25 | Aktualizováno: 30. června 2019 10:08

Legendární zpěvák Karel Gott tráví poslední dny na dovolené v Itálii a údajně tam není sám. Společnost mu dělá podnikatel Leon Tsoukernik, který mu na cestu do zahraničí poskytl soukromý tryskáč. Jak společně tráví dny?

Včera Karel Gott potěšil fanoušky, když se už podruhé ozval z dovolené na italském ostrově Sardinie. Ač si legendární zpěvák ze sebe u poslední fotografie utahoval a v parafrázi titulu slavného literárního díla se označoval za „starce“, jeho přátelé jej tak určitě nevnímají. V Itálli dokonce s jedním z nich tráví čas.

„Ve společnosti rodinného přítele Karla Gotta čerpám na Sardinii nové síly a ke konci týdne vyrazím směr Las Vegas na turnaj World Series of Poker,“ prozradil Blesku Mistrův dobrý přítel Leon Tsoukernik s tím, že s Gottem prý hrají poker denně.

Počátkem tohoto týdne vyšlo najevo, že Karel Gott jen den po narozeninové oslavě odcestoval do zahraničí právě díky Tsoukernikovi. Známý podnikatel mu na cestu k moři poskytl soukromý tryskáč.

Gott na Sardinii tráví nejen dovolenou, ale rovněž tam i pracuje, jak se před pár dny svěřil. „Moc vás zdravím ze Sardinie, kam jsem odjel rozjímat a vzpomínat na střípky ze svého života, abych vás mohl potěšit svou velkou autobiografickou knihou,“ napsal Gott k trojici snímků s notebookem, které zveřejnil ve čtvrtek.

Témata: Karel Gott