Dan Nekonečný by slavil 53. narozeniny: Dojemný vzkaz osudové ženy!

Daniel Nekonečný 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 19:46

Na dnešní den se určitě moc těšil, ale bohužel se jej nedožil. Zpěvák a šoumen Daniel Nekonečný by dnes oslavil 53. narozeniny, což dobře ví jeho dlouholetá přítelkyně Zuzana, která mu do nebe poslala dojemný vzkaz.

Právě dnes by legendární zpěvák a šoumen Daniel Nekonečý oslavil 53. narozeniny, a tak není pochyb o tom, že si na něj vzpomněla spousta lidí. Chybět mezi nimi nemohla jeho dlouholetá partnerka Zuzana Kardová, která na sociální síti sdílela jejich několik společných fotek.

„29. 6. 1966 je datum tvého zrození. Nevím, kde jsi a jak to tam vypadá. Díky za vše,“ napsala k snímkům a připojila několik srdíček. Zpěvák s ní strávil 19 let života a za vlastní bral i její dceru Terezu, kterou poznal, když jí bylo sedm let.

Kardová po smrti zalitovala, že se s Nekonečným rozešla. „On mi říkal Zuzko, už to spolu doklepeme. Co blbneš?“ líčila Kardová Blesku s tím, že i po rozchodu jí zůstal věrný a volávali si až dvě hodiny v kuse. Žádnou další ženu už si navíc výstřední umělec nenašel.

Nekonečného tělo bez známek života objevili v koupelně jeho pronajaté vily v pražských Řeporyjích 26. března. Později se však ukázalo, že tou dobou už byl zpěvák a šoumen tři dny po smrti. 

Příčinou smrti byl neléčený zvýšený krevní tlak, následný infarkt a otok srdce a mozku. Naopak testy na toxikologii byly u Nekonečného negativní.

Témata: Daniel Nekonečný