Josef Dvořák prozradil, proč se téměř nehne z domu: Budete se divit!

Josef Dvořák

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 19:03

Populární herec a nejslavnější český vodník Josef Dvořák se poslední dobou skoro nehne z domu a není za tím jen fakt, že už není tak pracovně vytížený jako dřív. Důvodu, kterým to vysvětluje, se nejspíš budete hodně divit.

Sedmasedmdesátiletý herec Josef Dvořák rozhodně nepatří do starého železa, ačkoliv jej v televizi nebo ve filmu vídáme stále sporadičtěji. On sám to však bere sportovně a dokonce drží palce nastupujícím generacím herců. Diváci by je prý měli nechat dozrát.

„Nikdo z velkých herců nebyl hned hvězdou. Musí se nejdříve vyhrát, dostat zkušenosti, ale nemyslím si, že by mezi současnou generací nebyly žádné persony, koukněte se třeba na Dejvické divadlo, tam jich je,“ konstatuje pro Expres.

Když nemá pracovní závazky, oblíbený herec se prakticky nehne z domu. Ve svém pokročilém věku se za to ani nestydí. „Já jsem hrozný lenoch, nejradši bych pořád jen lenošil,“ vysvětlil Dvořák, kterého cestování na stará kolena neláká.

„Já jsem si díky divadlu procestoval dost, teď se mi už nechce jezdit ani po Čechách, natož do ciziny. I když rád sportuju, hraju tenis, stejně nejradši lenoším,“ zopakoval populární představitel vodníků.

Přece jen však existuje jedno místo, na které oblíbený herec jezdí rád. Jako téměř každý Čech má totiž chalupu a už se těší, až si tam brzy dá pivo.

Témata: Josef Dvořák