Yvetta Blanarovičová má chlapa? Mám kolem sebe hodně lásky, říká!

Yvetta Blanarovičová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 13:59

Herečka Yvettta Blanarovičová se sice dalším vztahům nebrání, po boku nějakého muže už jsme ji však nějaký čas neviděli. Teď ale Yvetta prozradila, že má kolem sebe hodně lásky a rozhodně nestrádá. Co to má znamenat?

Před nedávnem se Yvetta Blanarovičová nechala slyšet, že ačkoliv žádný z jejích vztahů netrval věčně, byly téměř všechny opravdu skvělé. Přestože má tedy na muže „šťastnou ruku“, zůstává populární herečka nezadaná. Anebo ne?

„Mám kolem sebe hodně lásky, rozhodně nestrádám,“ šokovala svými slovy pro Expres Blanarovičová. Zůstala ovšem jen u náznaků. „Jestli mám muže, nebo ne, to si nechám pro sebe,“ řekla Yvetta na rovinu.

S osobami opačného pohlaví si přitom v divadle rozumí. „Před představením je velká sranda, s kluky je zábava. Ale já se musím před hraním vypořádat se stresem po svém. Hodně chodím, pořád v zákulisí pochoduju, až si někdo myslel, že jsem blázen,“ líčí herečka.

„Já to nevidím tak, že by nutně musel jeden vztah vydržet až do smrti. Prostě spolu jste, dokud vás to oba baví, dokud vás to posouvá dopředu a máte si navzájem co předávat. Když tohle vymizí, je mnohem lepší jít každý svou cestou než spolu za každou cenu setrvávat a pak se třeba i začít nenávidět,“ řekla před časem Blesk.

Témata: Yvetta Blanarovičová