Hana Krampolová zlobí lékaře i manžela: Hned tři těžké závislosti!

Hana Krampolová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 8:22 | Aktualizováno: 30. června 2019 0:47

Už několik týdnů leží Hana Krampolová opět v nemocnici, kde se lékaři konečně snaží přijít na kloub jejím vážným zdravotním problémům. Nemají to však vůbec jednoduché, jelikož musí válčit i s jejími zlozvyky.

Starosti Jiřího Krampola o zdraví manželky Hanky, která letos už poněkolikáté skončila následkem kolapsu organismu na nemocničním lůžku, neberou konce. Populární herec a moderátor ji pravidelně navštěvuje, ale moc by si přál, aby lékaři jeho ženu umístili do léčebny.

Průšvih ovšem spočívá v tom, že se stále neví přesná příčina jejích zdravotních problémů. Lékaři jsou však přesvědčeni, že neblahou roli hraje závislost – nikoliv jedna, ale dokonce hned tři. Sám Krampol je pro Blesk vyjmenoval.

„Musí se zbavit závislosti na prášcích, alkoholu a bohužel i na cigaretách, které vůbec neprospívají jejímu žaludku a dvanácterníku. Bez prášků a alkoholu se už Hanička obejít dokáže, s těma cigaretama ale pořád zlobí,“ prozradil známý bavič zmíněnému deníku.

Krampol se navíc společně s lékaři obává toho, že má Hanka poškozené orgány a nakonec skončí na operačním sále. I proto odmítá její propuštění z léčby, dokud se zcela nevyléčí. To však bude ještě běh na dlouhou trať.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol