Leoš Mareš v šoku: Chtěli po něm telefonní číslo na…

Leoš Mareš 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 16:57

Populární moderátor Leoš Mareš zůstal v šoku po nečekaném telefonu od slavného českého promotéra. Očekával totiž lukrativní nabídku, místo toho po něm chtěli číslo na jeho konkurenta z branže.

Už roky se vede debata, kdo je nejlepším tuzemským moderátorem. Není pochyb, že u spousty lidí by v takové anketě zvítězil Leoš Mareš. Právě on se však svěřil s úsměvnou příhodou, která s tím vším souvisí. V tomto týdnu totiž na Instagramu vyzradil obsah jednoho telefonního hovoru, který v tomto týdnu měl.

„Zvoní telefon. Na displeji vidím slavného promotéra Roberta Porkerta, který vozí do Česka ta nejslavnější jména světového šoubyznysu. Kdysi jsme si vyměnili čísla, ale ještě nikdy jsme si nevolali,“ uvedl Mareš fanoušky do kontextu.

Právě moderátor promluvil v domnění, že dostane nějakou lukrativní nabídku, jako první. „Dobrý den, Roberte, jsem poctěn, že mi někdo jako Vy volá. Co pro vás můžu udělat?“ zeptal se Mareš legendárního promotéra a dočkal se šokující odpovědi.

Porkert jej totiž poprosil o číslo na jeho kolegu z branže. „Dobrý den, Leoši, nemáte prosím telefon na Libora Boučka?“ optal se Porkert a Mareše tím pravděpodobně dost zaskočil. Další obsah jejich rozhovoru už populární moderátor nepřiblížil.

Pod příspěvkem však do debaty ohledně toho, kdo je nejlepší český moderátor, přispěl zajímavý adept. „Zase Libor… Proč on ano a já ne? Jsem jako muž atraktivnější a jako umělec talentovanější než vy oba dohromady,“ napsal starosta Řeporyjí a bývalý bulvární novinář Pavel Novotný.

Témata: Leoš Mareš Libor Bouček