Lucie Vondráčková je zpátky v Česku: Osm let ve dvou kufrech!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 15:37

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková je po dlouhých osmi letech natrvalo zpátky v Česku. Dnes přistála na pražském ruzyňském letišti a překvapivě se usmívala na všechny strany. Hodila snad veškeré trable za hlavu?

Lucie Vondráčková to dokázala. Na den přesně před týdnem se fanoušků ptala, zdali náhodou nevědí, jak nacpat osm let do dvou kufrů, a nakonec se jí to podařilo. Podle informací serveru eXtra.cz dnes na Letišti Václava Havla v Praze přistál pravidelný spoj z Montrealu a na jeho palubě nechyběla populární zpěvačka a herečka.

Ačkoliv dorazila sama, podle očitých svědků rozdávala úsměvy na všechny strany. Ačkoliv se tedy jen s těžkým srdcem loučila se svým druhým domovem v Kanadě, nakonec jí potěšila i možnost vrátit se do Česka. Lucii navíc podle dostupných informací končilo povolení k pobytu v zámoří.

Oba synové z rozpadajícího se manželství s hokejistou Tomášem Plekancem dorazili do Česka už v úterý za doprovodu tatínka. Právě v jeho bytě v pražských Dejvicích mají momentálně přebývat, neznamená to však, že by měl hokejista vyhráno, spíš naopak.

Podle informací eXtra.cz si Plekanec přeje, aby oba rodiče měli děti ve střídavé péči, což se zdaleka ne každé matce zamlouvá. Pokud se s Vondráčkovou nedohodnou, skončí celá záležitost s největší pravděpodobností u soudu.

Kromě péče o syny se chce Vondráčková po návratu do Česka vrátit i do pracovního kolotoče. Její právní zástupce Petr Machálek uvedl, že až se přestěhuje a postará o běžné záležitosti, ráda se s fanoušky a veřejností podělí o své pracovní plány. Uvidíme, kdy to bude…

Témata: Lucie Vondráčková