Lucie Vondráčková reaguje: Boj s větrnými mlýny a čekání na zázrak!

Lucie Vondráčková se syny 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 14:16

Přijde vám, že zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková komunikuje pouze prostřednictvím právníků? Pak se mýlíte, jelikož Vondráčková reaguje na sociálních sítích na vzkazy některých fanoušků. Z reakcí se dá přitom vyčíst, co si asi o současném dění myslí.

Ohledně záležitostí kolem návratu svých dětí z Kanady do Česka komunikují Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková téměř výhradně prostřednictvím svých právníků, avšak pod dojemnou fotkou, na které se dvojnásobná maminka se syny loučí s Montrealem, herečka a zpěvačka zajímavě reaguje na vzkazy některých fanoušků.

„Jste neskutečný bojovník, Luci. Vy jste s dětmi, vy víte o veškerém jejich trápení. Tohle jste si nezasloužila. Ale bojujete. Držím vám palce, ať jste všichni tři, co nejvíce spokojení,“ vzkázala jí Martina a Vondráčková jí odepsala „díky“.

Další fanynce se po pohledu na snímek otevřely staré rány. „Moc ti přeju, abys to všechno zvládla rychleji a bezbolestněji, než já. Abys to hodila všechno co nejrychleji za hlavu a věnovala se jen klukům,“ radí zpěvačce a herečce Mirka, která se o své životní zkušenosti dopodrobna rozepsala.

„Ztratila jsem spoustu času bojem s větrnými mlýny a čekáním na zázrak. Ty máš našlápnuto mnohem líp! Jsi silná, nadaná a pracovitá holka, plná lásky a stvořená pro lásku… Na nic nečekej a žij,“ uzavřela svůj vzkaz. Vondráčková jí za to poslala pusu.

Soudě podle jejích reakcí je patrné, co si Lucie o dění v posledních měsících myslí. S manželem Tomášem Plekancem, s nímž se doposud nerozvedla, zkrátka asi už nikdy přátelé nebudou.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec