To myslí Honza Musil vážně? Asi zešílel!

Jan Musil 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. června 2019 8:57 | Aktualizováno: 28. června 2019 23:11

Oblíbený moderátor Honza Musil má za sebou těžký úraz, z něhož si dodnes nese vážné následky. I přesto, že situace vůbec není dobrá, se ale vrátí na televizní obrazovky. A to už v červenci!

Honza se na televizní obrazovky s pořadem Jak to dopadlo!? vrátí už zanedlouho. Podle Sedmičky už je fyzicky opět schopen natáčet nové díly. Především proto, že při práci nemyslí na bolesti z prosincového úrazu.

"Teď jsem jako rosnička. Mohl bych dělat meteorologa, a to doslova. Zatím jsem se ve své předpovědi počasí nespletl. Nikomu bych to nepřál. Připravovali mě na to a ono to tak fakt je," popsal.

Magazín ale jedním dechem dodává, že zdravotní stav moderátora vůbec není dobrý. Jeho tělo totiž reaguje na změny počasí velkými bolestmi. Navíc má před sebou další operace. 

"Čeká mě ještě operace, někdy na konci letošního nebo na začátku příštího roku mi budou vytahovat to, co mi tam dávali. Až teprve v létě zjistím, jestli se to hojí a srůstá tak, jak má. Pořád na sebe musím být opatrný a hodně mě to limituje," svěřil se!

Možná by se místo návratu na obrazovky měl raději více hlídat a pokusit se co nejdříve zbavit následků zranění.

Témata: Jan Musil