Loučení s Kanadou: Děti jsou v Česku, potvrdili Vondráčková a Plekanec!

Lucie Vondráčková se syny 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 15:41

Všichni věděli, že k tomu někdy v těchto dnech dojde, přesto se Tomáši Plekancovi podařilo utajit, že má syny zpátky doma. Právní zástupci rozvádějících se manželů potvrdili, že děti už jsou v Česku. Naopak Lucie Vondráčková se zatím nevrátila.

Loučení s Kanadou bylo složité. To se zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková snažila ilustrovat fotografií, kterou sdílela dnes na svém facebookovém profilu. S oběma syny je na ní zachycena zády k objektivu. Snímek nedoprovodila žádným textem, ale pouze srdíčkem.

Dnes vyšlo najevo, že chlapci se v doprovodu otce, hokejisty Tomáše Plekance, vrátili zpátky domů, což nezastírají ani lidé z okolí jejich matky. „Děti se vrátily do Česka. Klientka se do České republiky vrací, ale záležitosti u koho děti budou a s kým budou, komentovat nebudeme,“ sdělil Blesku právní zástupce zpěvačky Martin Kornel.

Podle serveru eXtra.cz budou děti bydlet v Plekancově novém bytě v pražských Dejvicích, který si hokejista pořídil společně se svou nynější přítelkyní, tenistkou Lucií Šafářovou. Ani jeho okolí se však k těmto záležitostem vyjadřovat nechce.

Plekancova právnička jen potvrdila, že kanadské soudní rozhodnutí došlo naplnění. „Otec s oběma nezletilými v úterý 25. června přiletěl do České republiky,“ řekla eXtra.cz právní zástupkyně hokejisty Lenka Radoňová. Podle svědků cestovali z Montrealu přes německý Frankfurt až do Prahy.

Kdy se vrátí do Česka i Lucie Vondráčková, zatím není jasné. Sama však už před několika dny hlásila, že si rovněž balí kufry, a tak se dá její příjezd domů očekávat velmi brzy.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec