Rozvod! Moderátor Vlasta Korec řeší manželskou krizi!

Vlasta Korec s manželkou Magdalénou a dětmi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 15:02

Už to zašlo moc daleko. Moderátor Vlasta Korec se po dvanácti letech manželství s rozhlasovou reportérkou Magdalénou rozvádí. Donedávna přitom o jejich manželské krizi neměl nikdo ani tušení.

Ještě před týdnem se rozhlasový a televizní moderátor Vlasta Korec dušoval, že je u něj doma všechno v nejlepším pořádku a svou ženu tehdy dokonce chválil. Za to, co mu manželka provedla nyní, už si slova obdivu určitě nevyslouží. 

Podle informací týdeníku Sedmička je totiž jejich manželství po dvanácti letech společného soužití, ze kterého mají dvě děti – desetiletou Madlenku a sedmiletého Vlastíka, v troskách. Opírá se přitom o svědectví osoby z okolí páru.

Jedna velmi dobrá kamarádka Magdalény Korcové totiž měla prozradit, že oba manželé žijí už několik týdnů odděleně. Korcová se údajně odstěhovala do nového domu, který si pořídili, a teď se oba snaží celou záležitost vyřešit takovým způsobem, aby se co nejméně dotkla jejich dětí.

Populární moderátor patří k těm, kteří ohledně svých osobních problémů raději zatloukají, proto neměl o manželské krizi nikdo ani ponětí. Korec se raději tvářil, že je všechno při starém, aby se ho nikdo na podobné záležitosti neptal.

Být spolu už se Korcovým zkrátka omrzelo a jistým způsobem se ani není čemu divit. Roky se totiž oba potkávali nejen každé ráno a večer doma, ale také v práci, a tak si možná už lezli na nervy.

Témata: Vlasta Korec