Karel Gott svolává rodinu! CO SE DĚJE?

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 14:24 | Aktualizováno: 27. června 2019 22:01

Něco se děje! Zpěvák Karel Gott svolává celou rodinu k jednomu stolu na chalupu v severočeské Doubici. Přiletět z Finska má i jeho nejstarší dcera Dominika, která o účelu své návštěvy promluvila. Co se chystá?

Minulý pátek oslavil Karel Gott blížící se osmdesátiny s přáteli v Divadle Na Jezerce, přímo v den narozenin, tedy 14. července, pak plánuje další narozeninový mejdan na chalupě v severočeské Doubici, která leží jen pár kilometrů od hranic s Německem, kde mají Mistra také hodně rádi. Vůbec nejradši ho však mají právě ti, kteří dorazí na červencovou oslavu.

Do Doubice totiž legendární zpěvák sezval své příbuzné. „Chce se setkat s Luckou a Dominikou, manželé jsou samozřejmě zváni také,“ řekl Aha! zdroj z Gottova okolí. „Slavit chci se svými nejbližšími a v poklidu,“ dodal samotný Gott.

Už dříve červencovou oslavu „propálila“ zpěvákova nejstarší dcera Dominika, která – ač měla pozvánku – nemohla na páteční oslavu dorazit. S tátou se dohodli, že dorazí až v létě. „Pokud vše dobře dopadne, tak přiletím. A společně mu popřejeme se sestrou Lucií,“ svěřila se Blesku.

Dominika nevyloučila, že s ní v červenci dorazí i její manžel Timo, rovněž hudebník, který v posledních měsících bojoval s psychickými problémy. „Uvidíme, tátu má velmi rád a obdivuje ho, takže je to možné,“ nechala se slyšet.

Rodinnou oslavou však dění kolem životního jubilea zcela neskončí. 25. července jej v areálu ve Vesci u Liberce čeká jediný letní koncert na festivalu Benátská!. Zdejší vystoupení bude náhradou za zrušený megakoncert v O2 aréně, který si Gott původně přál, ale lékaři mu ho zatrhli.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová