Ewa Farna čelí útoku: Měli kvůli ní vyhodit sestřičku! Kde je pravda?

Ewa Farna 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 12:10 | Aktualizováno: 27. června 2019 22:11

Populární zpěvačka Ewa Farna si snaží užívat první týdny mateřství, přesto se našel někdo, kdo jí chtěl nejšťastnější období v životě znepříjemnit. Zpěvačku totiž nařkl z toho, že kvůli ní vyhodili z porodnice zdravotní sestru. Je to pravda?

Včera se Ewa Farna pochlubila novou rodinnou fotkou se synem Arturem, jenže úsměv na tváři z dojemného snímku už jí nejspíš ztuhl. Na povrch totiž vyplouvají informace, které populární zpěvačce rozhodně nebudou příjemné.

Farna podle dostupných informací rodila počátkem června v nemocnici v Příbrami, kde jí jako slavné osobnosti věnovali zdravotníci zvýšenou pozornost. Jedna ze sestřiček to však údajně přehnala a došlo ke konfliktu.

Podle zdroje eXtra.cz se nejmenovaná sestřička chtěla s Farnou vyfotit, což mělo spustit nepříjemný sled událostí, který skončil vyhazovem. „Sestra letěla na hodinu z rozhodnutí primáře,“ tvrdil zdroj zmíněného serveru. Jenže v samotné nemocnici o ničem takovém nevědí.

Mluvčí příbramské nemocnice totiž eXtra.cz sdělil, že se taková informace nezakládá na pravdě. Žádný takový incident ve zdravotnickém zařízení neznamenali, tudíž kvůli němu ani nikdo nemohl přijít o práci. Dobré jméno oblíbené zpěvačky tak zůstává téměř neposkvrněno.

Jedinou kaňkou v jejím životopise zůstává dopravní nehoda z května 2012, po které Farna nadýchala policistům 0,8 promile alkoholu. Tehdy však Ewě nebylo ani dvacet a šlo spíš o mladickou nerozvážnost, kterou by jako zodpovědná matka určitě nezopakovala.

Témata: Ewa Farna