Berenika Kohoutová našla toho pravého: Zákaz ohledně dětí!

Berenika Kohoutová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 10:06

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová po rozvodu dlouho sama nezůstala. Je to už nějaký čas, co natrefila na jistého Kryštofa, s nímž už bydlí a maluje si společnou budoucnost. Dokonce už mluví i o dětech.

Málo se ví, že herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová je už zhruba rok opět zadaná. Přítel Kryštof jí napsal na Facebooku, následně se spolu dali do řeči a ruka byla v rukávě. „Přišel ke mně, přespal, pak jsme se společně přestěhovali. A teď už spolu žijeme asi rok,“ prozradila Blesku.

„Myslím, že to je ten správný partner, kterého k sobě potřebuji,“ konstatuje Kohoutová, která to prý u Kryštofa hned poznala. „Už od prvního dne si dokážu představit, že bych s ním byla celý život. Myslím, že po světě chodí vždy dva lidi, kteří k sobě patří, a občas se najdou. A to se přihodilo nám,“ pokračovala v povídání.

Po zkušenosti s o šestnáct let starším filmovým producentem Pavlem Čechákem také Kohoutová kvituje, že si s nynějším partnerem jsou věkově blíž. „S odstupem si myslím, že je lepší, když jsou lidi podobně staří. Prožíváme spolu věci, které náš věk přináší. Například svobodné, které zkrátka nemůžete dělat, když máte děti,“ vysvětlila herečka a zpěvačka.

I proto si nejspíš s Kryštofem už maluje budoucnost. Nebrání se ani dětem. „Bavili jsme se o nich, ale já v této oblasti neplánuji. Nechávám věcem volný průběh,“ nechala se slyšet a vzápětí dodala, že ohledně dětí už si vyjasnila i některé další věci.

„Asi určitě bych tam (na sociální sítě – pozn. red.) nedávala svoje dítě, až ho budu mít. Samozřejmě po porodu budu možná mluvit jinak, ale nechtěla bych zveřejňovat fotky miminka, které o tom nemůže rozhodnout,“ řekla Kohoutová zmíněnému deníku na rovinu.

Témata: Berenika Kohoutová