Kopřivová promluvila: Slova o závisti, ponižování a povyšování se!

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 9:26 | Aktualizováno: 27. června 2019 22:01

Veronika Kopřivová se o sobě v posledních týdnech bezpochyby dozvěděla spoustu nepěkných věcí, po rozchodu s Jaromírem Jágrem se taková reakce lidí dala čekat. Nejspíš i z toho důvodu se modelka rozhodla pojmenovat negativa sociálních sítí.

Veronika Kopřivová by se bez sociálních sítí neobešla, však na nich před nedávnem potvrdila rozchod s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem. I proto musí tvrdit, že jí sociální sítě baví, ač i ona na nich vidí mouchy.

„Beru je jako prostředek pro sdílení, komunikaci, inspiraci a možnou práci či pomoc. Ale každý list má dvě strany. Hodnocení, závist, ponižování a povyšování se. To se na Instagramu hodně nosí, i když to vlastně nesluší vůbec nikomu,“ svěřila se modelka.

Podle Kopřivové je důležité, aby fotky ani komentáře na Instagramu neovlivňovaly opravdový život. „Názory druhých jsou názory druhých. A vystajlované, přefiltrované, umělé fotky, počet lajků a sledujících? Nic z toho nevypovídá o hodnotách a štěstí daného člověka,“ vysvětluje Veronika, která začala být vzápětí poněkud spirituální.

„Víte, že razím heslo ‚být sám sebou‛. Vše totiž začíná uvnitř. Naše štěstí závisí na rovnováze třech úrovní. Těla, mysli a ducha,“ vzkázala Kopřivová fanouškům a na závěr dodala: „Instagram a opravdový život jsou dvě rozdílné věci, tak to tady neberte tak vážně.“

Padla slova o závisti a ponižování jen náhodou, nebo se tím Kopřivová vyjádřila k aktuální situaci, kdy na bratra jejího nového přítele Miroslava Dubovického útočí lidé za jeho nevydařený vtípek na adresu Jágra. To ví jen sama Veronika…

Témata: Veronika Kopřivová