Veronika Žilková a vzkaz pro Agátu? Matkám se prý nezavděčíte!

Veronika Žilková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 16:19

Střídání stráží. Po návštěvě Agáty Prachařové v Izraeli přijela naopak Veronika Žilková domů, aby zde strávila několik dní s rodinnými příslušníky včetně maminky Olgy. Na sociální síti navíc zanechala zajímavý vzkaz.

Nejprve vyrazila Agáta Prachařová za ní do Izraele, teď jí to maminka Veronika Žilková oplatila a dorazila do Česka. Soudě podle jejího instagramového profilu už je doma několik dní a věnuje se – jak také jinak – rodině.

Po návratu do Prahy už si populární herečka stihla zajít na smažák a dobré české pivo, s dětmi vyrazila na procházku nebo na trampolíny a spoustu času tráví také se svou již pětadevadesátiletou maminkou Olgou. Dámy spolu mimo jiné vyrazily za odměnu do kina, protože „Veronika nezlobila“.

Občas však evidentně mají i neshody. „Matkám se nezavděčíte. Natočila jsem jí v soustředěném mlčení vlasy a ona mi vyčetla, že její kadeřnice jí při natáčení i baví,“ svěřila se Žilková na Instagramu. Úvodní slova jsou možná i vzkazem pro dceru Agátu, která je sama dvojnásobnou maminkou.

Agáta má totiž v posledních měsících starostí až nad hlavu a tak se dá věřit tomu, že je těžké se jí zavděčit. Zvlášť když musí trpět neustálé úprky manžela Jakuba Prachaře, který se doma vždy jen mihne a pak zase zmizí neznámo kam.

Jinak je ale rodina prakticky kompletní. Kromě Žilkové je totiž v Česku i její dcera Kordula, Agáta zase na Instagramu vyvěšuje fotky s bratrem Cyrilem Navrátilem. Jen ten Jakub pořád někde vězí…

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová