Lucie Vondráčková šokuje: Svatba už brzy!

Lucie Vondráčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 14:15 | Aktualizováno: 26. června 2019 22:17

Z Lucie Vondráčková je zase holka na vdávání? Herečka a zpěvačka včera šokovala fanoušky záběry ze svatby, na které je ona nevěstou ve svatebních šatech. Znamená to, že si našla dalšího manžela?

Nejspíš už jen na prstech jediné ruky by Lucie Vondráčková spočítala dny, které jí zbývají k návratu do Česka, kde snad definitivně vyřeší některé rodinné záležitosti a bude opět svobodná. Mnozí by se asi domnívali, že oblíbená zpěvačka se znovu do chomoutu zrovna nepožene, ale zdá se, že opak je pravdou.

„Svatba… filmová… už brzy,“ napsala k videu z natáčení, které včera sdílela na svém instagramovém profilu. Ze záběrů je patrné, že právě Vondráčková ztvárnila roli nevěsty, což ovšem pod příspěvkem rozpoutalo nevídanou vlnu hysterie.

„Jako malej jsem si chtěl Lucku taky vzít, dokonce jsem se hlásil na konzervatoř, jsem jen o rok starší. Ale pro nedostatek talentu či co, mě nevzali,“ vzkázal Lucii jeden z fanoušků a na herečku a zpěvačku dotírali i další.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Čen 25, 2019 v 7:05 PDT

Jedna z fanynek se kupříkladu zeptala, jak se natáčí pusa. „No byla taková zima, že nic moc,“ prozradila Vondráčková. „To si s ním musíte dát pusu?“ nenechala se fanynka odbýt. „No, měla byste,“ dovysvětlila Vondráčková.

V osobním životě nejspíš Vondráčková nemá na další svatební polibek ani pomyšlení, však se podle dostupných informací ještě ani nerozvedla. Oproti manželovi Tomáši Plekancovi vedle sebe navíc nikoho nového nemá.

Témata: Lucie Vondráčková