Kobzanová a třetí dítě? Frolík se dozvěděl nepříjemnou věc!

Diana Kobzanová a Michal Frolík 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 11:29

Diana Kobzanová a Michael Frolík spolu vychovávají dvě krásné a zdravé dcerky, ale hokejista by si asi jako téměř každý sportovec přál také syna. Jenže jak to tak vypadá, u partnerky se svým přáním tvrdě narazil.

Modelka a dvojnásobná maminka Diana Kobzanová vyrazila na dovolenou do Francie a ve volné chvíli si udělala čas na fanoušky, které poprosila na sociální síti o dotazy. Lidé se jí mohli zeptat prakticky na cokoliv, ale jak se nakonec ukázalo, jedna otázka se jí přece jen příčila.

Bohužel pro ní šlo o nejčastější z dotazů. Fanoušky totiž nejvíce zajímalo, zdali si s hokejistou Michaelem Frolíkem umí představit třetí dítě. „Michal si třetí dítě přeje, já si přeju míň,“ odpověděla na první otázku na toto téma. Pak už to bylo spíš zoufalé volání o pomoc. „Doufám, že NE!“ zdůrazňovala svůj negativní postoj ohledně této záležitosti.

Hokejový reprezentant se před časem opravdu nechal slyšet, že se třetímu dítěti nebrání. „Dokázal bych si to představit, že bychom zapracovali na chlapečkovi, ale moje polovička se na to moc netváří,“ řekl nedávno Expresu.

„A já hlavně asi kluky dělat ani neumím, takže je velká pravděpodobnost, že by to byla třetí holka,“ vtipkoval Frolík, který má s Kobzanovou dcery Ellu a Lily. Jako asi každý sportovec by si však přál syna, který by se vydal v jeho stopách, zvlášť když ho holky občas umí pořádně naštvat.

„Bezesporu je miluju, ale také přiznávám, že někdy tak zlobí, že by je člověk zabil. Ale jinak to jsou moje holčičky, se kterými tak rád trávím čas. Umí si mě omotat kolem prstu, jsem spíše rozmazlovací tatínek,“ popisoval hokejista Expresu.

Témata: Diana Kobzanová Michael Frolík