Veřejná potupa Karla Šípa: To jsou kreténi, naštval se moderátor a utekl!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. června 2019 10:42 | Aktualizováno: 26. června 2019 22:18

Moderátor a bavič Karel Šíp (73) prožil pořádný trapas! Nechal se přemluvit k odvážnému kousku, který ale nedopadl podle jeho představ. A dodnes nedokáže zapomenout!

Karel Šíp je sice mužem mnoha talentů, hokej nicméně k jeho dovednostem nepatří. I přesto se moderátor odhodlal postavit na led spolu s řadou hokejových legend. Jenže si při tom uřízl ostudu!

„Hokejista Pavel Richter mě ukecal, abych s ním jel na zápas do Karviné," zavzpomínal podle magazínu Sedmička Šíp na křtu knihy Moje hokejové století trenéra Luďka Bukače.

Sám uznává, že se na utkání tehdy sjeli samí skvělí hráči a tak se mu na ledovou plochu moc nechtělo, aby se vyhnul případné ostudě. „Nakonec mě ale přemluvili a já jsem šel, a to se mi opravdu vrylo do paměti. U pravého mantinelu jsem hokejkou vzal puk, začal jsem s ní kvedlat a najednou se přede mnou objevil stín.

Když zvedl oči, viděl, jak před ním pomalu couval člen Síně slávy českého hokeje František Pospíšil. „Hned jsem si řekl, že to jsou kreténi, když hraju prvně a hned na mě nasadí takovou legendu. V tu chvíli jsem položil hokejku, šel jsem pryč a už se nikdy nevrátil," vyprávěl Šíp.

V době, kdy poníženě opustil led, mu do smíchu nebylo. Satisfakcí mu ale může být to, že si za svou hokejovou historku po letech vysloužil pobavený smích všech přítomných!

Témata: Karel Šíp Luděk Bukač hokej