VÁLKA S IVANOU GOTTOVOU: Vendula Svobodová má stopku!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 10:47 | Aktualizováno: 27. června 2019 22:11

Ani Vendula Svobodová nedostala pozvánku na oslavu osmdesátin Karla Gotta, která se odehrála minulý týden v pátek. Vdova po zpěvákově dvorním skladateli netuší, proč ji nikdo nepozval, v kuloárech se o tom ale čile spekuluje.

Seznam lidí, kterým byla odepřena účast na páteční oslavě osmdesátin Karla Gotta v Divadle Na Jezerce, se neustále rozšiřuje a začíná z toho být pořádný trapas. Opomenuta byla i vdova po zesnulém skladateli Karlu Svobodovi, který Mistrovi napsal řadu jeho legendárních hitů.

„Na oslavu Karla Gotta mě nikdo nepozval,“ potvrdila Blesku Vendula Pizingerová Svobodová. Důvod podle svých slov netuší. „Nikdy jsme si nic neudělali. A můj Karel pro něho v životě snad pár úspěšných písniček složil,“ konstatuje rozčarovaná zakladatelka Kapky naděje.

Organizaci oslavy měla na starosti Ivana Gottová a právě ona má stát za neúčastí vdovy po skladateli. „Ve Vendule viděla vždycky velkou konkurenci. Myslím v tom smyslu, že dokázala Karla, ale i sebe a svou práci skvěle reprezentovat,“ cituje Aha! tajný zdroj z hudební branže.

„Vždyť to celé organizovala Ivana! To bylo jasně znát z toho, že tam byla spousta jejích kamarádů, se kterými Karel neměl nikdy nic do činění a naopak tam scházela řada lidí blízkých jemu,“ dodal zdroj dobře obeznámený se situací.

Svobodovu rodinu v Divadle Na Jezerce alespoň reprezentoval skladatelův syn z prvního manželství Petr Klein Svoboda. Přesto zůstává kolem večírku spousta pochybností.

Témata: Vendula Pizingerová Ivana Gottová Karel Gott