Dokonalá máma? Lucie Vondráčková pekla synům bábovku, nedopadlo to dobře!

Lucie Vondráčková relaxuje 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. června 2019 9:22

Zpěvačka Lucie Vondráčková už má téměř sbalené kufry, do kterých musela nacpat osm let strávených v Kanadě. Kuchyni ale ještě zabalenou nemá, rozhodla se totiž svým synům upéct bábovku. Jenže výsledek nebyl podle jejích představ!

Lucie se snaží se všech sil ukázat, že je dokonalá máma. V poslední době na videích ukázala třeba to, kde si její synové Adam a Matyáš hrají na hřišti, nebo jak chodí plavat. A teď se rozhodla, že klukům něco upeče. Jenže to nešlo podle plánu!

„Citronová bábovka… Dala jsem toho tam moc, takže to pak v troubě bylo jako hrnečku vař,“ popisuje Lucie, jak se pokoušela péct. I když jí hromada těsta nakonec z bábovkové formy vytekla, výsledek vypadá poměrně slušně!

Některým fanouškům se ovšem nelíbilo, že se na videu objevila i krabice, podle které usoudili, že Lucie peče z polotovaru! „Lucinko, bábovku z krabice? Odvahu nic na tom není a vlastní je lepší,“ vzkázal jí Pavel.

A nebyl jediný! „Podle té krabičky hádám, že je to připravený polotovar,“ přidala se paní Jaroslava. A tak musela zpěvačka vysvětlovat, že tak to rozhodně není! „Je to special mouka. Pak do ní vajíčka, mléko, olej, voda a míchat zuřivě,“ hájí se Lucie.

Témata: Lucie Vondráčková