Ivan Vyskočil tajil vážnou operaci: Myslel jsem, že je to můj konec!

Ivan Vyskočil 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. června 2019 8:14

Herec Ivan Vyskočil (73) tajil vážnou operaci! Před třemi týdny podstoupil v tichosti na vysočanské klinice náročný chirurgický zákrok. Lékaři jedné z hvězd seriálu Ulice operovali kyčli.

Herec, který je znám nejen z filmů a seriálů, ale i divadelních prken, po zákroku zhubl už šest kilogramů! I proto se svou kondici pokouší zlepšit rehabilitacemi a cvičením.

Jak sám přiznává, zákrok byl nezbytný. „Víte, užil jsem si takové menší martyrium. Když mě před pár lety pan profesor Váchal zrentgenoval, mrknul na snímek a řekl: 'No, kyčle jsou na…'“ směje se s odstupem času Vyskočil.

Ještě nedávno mu ale moc do smíchu nebylo! „Ptal se, která bolí víc a kterou začneme, a bylo rozhodnuto. Nejprve šla na řadu levá a teď jsem po operaci pravé, ale už to jde docela dobře, chystám se do lázní,“ vysvětluje herec. „Když se chystala druhá operace, tak mě ta kyčel tak moc bolela, že jsem si myslel, že se blíží můj konec,“ prozradil deníku Aha!

Operace sice byly náročné, kvůli dlouhodobé bolesti se na ně ale Vyskočil dokonce i těšil. A aby mu nebylo smutno, chodila za ním do nemocnice nejen jeho dlouholetá přítelkyně Romana (31), jeho děti a jeho přátelé, ale i bývalá manželka Anife (45). S tou se sice už v roce 2006 rozvedl, přesto jsou dále v kontaktu a mají dobré vztahy.

Právě své zázemí si teď vyskočil pochvaluje nejvíce! „Byly chvíle, kdy mi, ještě před první operací, bylo hodně ouvej. Romana mi musela pomáhat třeba zdolat i jeden nebo dva schody,“ vzpomíná.

Teď už se ale cítí lépe. „Berle sice ještě nějakou dobu budou mým nepostradatelným doplňkem, ovšem těším se, až jim dám vale,“ plánuje Ivan Vyskočil.

Diváci seriálu Ulice se ale nemusí bát, že by přišli o výraznou postavu dědy Josefa, kterého Vyskočil hraje! „Počítám, že už tento týden vyrazím i do ulice. Do té s malým ‚u‘ chodím běžně, teď naskočím zase do té s velkým,“ slibuje herec.

Témata: Ivan Vyskočil seriál Ulice Anife Vyskočilová