Odveta za útok na Jágra: Bratrovi přítele Kopřivové vyhrožují smrtí!

Veronika Kopřivová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 21:56

Bratři Dubovičtí, kteří v posledních týdnech pečou s modelkou Veronikou Kopřivovou, si útokem na jejího bývalého partnera Jaromíra Jágra pořádně naběhli. Jednomu z nich teď dokonce chodí výhrůžky smrtí.

Nový přítel modelky Veroniky Kopřivové Miroslav Dubovický je se svým bratrem Martinem jedna ruka, jenže snaha upozornit na sebe na úkor hokejisty Jaromíra Jágra se jim moc nevyplatila. Ukazuje se totiž, že zvěčnit se u luxusního auta s „espézetkou“ obsahující dvakrát Jágrovo legendární číslo 68 nebyl zrovna nejlepší nápad.

Aby nebylo možné nic přehlédnout, bratři ještě čísla zakroužkovali a doplnili vzkazem „když miluješ, není co řešit“. Příspěvek sice brzy smazali, bohužel pro ně ale neunikl pozornosti samotného Jágra ani jeho fanoušků.

„Svaly a mozek ti můžou pomoci získat slávu a peníze, ale upřímný respekt od lidí – ten získáš jedině pokorou, laskavostí a slušností. Jaromír Jágr,“ reagoval hokejista na Instagramu na dětinské žertíky nového přítele expartnerky a jeho bratra. Fanoušci hokejisty však zašli ještě mnohem dál.

Nenávistné vzkazy dorazily především na profil Mírova bratra Martina. „Chodí mi slohy o tom, jakej jsem zm*d a stejně brzy chcípnu,“ přiznal Martin Dubovický na sociální síti. Příště si tedy možná rozmyslí, co si může dovolit na internetu sdílet.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová Jaromír Jágr