Lucie Bílá: Tajná svatba se svalovcem Filipim? Fanoušci šílí!

Lucie Bílá 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. června 2019 12:05 | Aktualizováno: 26. června 2019 0:11

Že by do toho práskla potřetí? Lucie Bílá (53) je sice dvakrát rozvedená, na lásku přesto nezanevřela a po boku svého o sedmnáct let mladšího přítele Radka Filipiho jen září. A tak se není co divit, že si fanoušci přejí, aby jejich vztah nabyl oficiální podoby!

Lucie a Radek se sice na chvíli rozešli, dnes jsou ale opět spolu a jsou jako hrdličky! Když proto zpěvačka promluvila o svatbě, strhlo se šílenství! „Ze sportovního do svátečního. 22. 6. je krásné datum na svatbu,“ napsala k zamilované fotce sebe a svého přítele.

Její fanoušci si to vyložili tak, že se o víkendu tajně vdala! A tak se na jejím profilu obratem objevila hromada gratulací! „Lucko přejeme Vám lásku. Láska dělá zázraky a na Vás je to sakra vidět,“ raduje se fanynka Aneta.

„Cože? Lucinka se vdává. Tak moc moc štěstí, určitě to vyjde... Jste krásný pár, mnoho lásky a pochopení,“ přidala se Lucie. „Co dodat. Lucinko přeji Vám oboum, štěstí,lásku a zdraví, ať jste oba spokojení a máte hodně sluníčka v dušičce. Takže na Vaše štěstí připíjím,“ gratulovala Irena.

Jenže někteří měli pochyby, zda šlo o svatbu Lucie a Radka! „To bude cizí svatba, oblečení nesedí...“ poukázala Blanka. Radek na sobě sice měl sako, Lucie si ovšem vybrala černé časy s perličkami kolem krku.

A to se následně i potvrdilo. „Dnes mám krásný úkol. Jsem svědkem na svatbě svých přátel, Ivetky a Ládi,“ doplnila později sama Lucie Bílá k dalším fotkám z veselky.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi