Další soutěžící StarDance odhalen! Zatančí Xindl X!

Xindl X zatančí ve StarDance 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 12:53

Podzimní StarDance zná po dnešku sedm z deseti soutěžících. Titul krále tanečního parketu se pokusí uzmout písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X, ač přiznává, že před začátkem tréninku jsou jeho ambice o poznání skromnější.

Po dnešku už zbývají jména posledních tří účastníků podzimní jubilejní řady StarDance. Tvůrci taneční show dnes představili sedmého účastníka, kterým bude písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X, o jehož účasti se ostatně spekulovalo už v předchozích týdnech. Dnes tedy byla „jen“ formálně potvrzena.

Populární hudebník se nechal slyšet, že si StarDance chtěl vždycky zkusit, protože je v něm prý určitě skrytý tanečník. „Spíš z časových důvodů jsem ale nikdy netancoval. Jinak mám tanec moc rád, i když zatím jen z dálky. Je super, že mohu předstírat, že pracuji, a přitom se naučit tancovat,“ práskl na sebe.

Ohledně svých cílů v soutěži je realista. „Určitě tu budou tanečníci, kteří mají s tancem nějaké zkušenosti, a tak přede mnou budou mít náskok. Takže zatím bych nechtěl vypadnout jako první,“ nechal se slyšet.

Na adresu své taneční partnerky Markéty Dostálové pak uvedl, že si přeje, aby byla trpělivá. „Nechtěla jsem za partnera někoho úplně mladého a představovala jsem si buď hudebníka, nebo sportovce. A to se mi naštěstí splnilo,“ oddechla si. Spolupráci s Xindlem vidí optimisticky a věří, že jim to spolu půjde.

Soupeři hudebníka budou na podzim herci Miroslav Hanuš, Matouš Ruml a Veronika Kubařová, biatlonistka Gabriela Koukalová, youtuber Karel Kovář alias Kovy a moderátorka České televize Nora Fridrichová.

Témata: Xindl X StarDance