Tereza Kostková otevřeně: Důvod opuštění StarDance!

Marek Eben a Tereza Kostková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 10:06 | Aktualizováno: 26. června 2019 0:11

Podzimní StarDance bude plná změn, chvíli dokonce panovaly obavy, že o práci přijdou i moderátoři Marek Eben a Tereza Kostková. Herečka teď prozradila, že opravdu existovala varianta, že už v moderování pokračovat nebude.

Tvůrci si pro jubilejní desátou řadu taneční soutěže StarDance připravili velkou řadu změn, ale televizní diváci se mohou těšit i na některé staré známé. Při starém zůstane vše, co se týče moderátorské dvojice, kterou opět utvoří Marek Eben a Tereza Kostková. Oblíbená herečka teď prozradila, že i ona mohla klidně skončit.

Tři roky zpátky jí totiž produkce nabídla, zdali nechce soutěžit. Kostková odmítla. „Nevím, co by se muselo změnit a jak. Pokud by se tak stalo, musela bych StarDance definitivně nemoderovat. Střídat pozice bych nechtěla. Zatím se ale držím svého kopyta, a ráda,“ řekla Expresu.

Herečka a moderátorka neměla problém se smířit ani s totální obměnou sestavy profesionálních tanečníků. „Není to tak, že by tam tanečníci byli devětkrát po sobě a teď se najednou změnili. Teď jenom došlo k tomu, že všichni budou noví a vyzkouší si to poprvé,“ vysvětlila Kostková zmíněnému serveru.

„Dělám to třináct let a je to jenom projekt. Buď někoho angažují, nebo ne. Pokud je to váš kamarád, můžete se vidět jinde. Nemám to takhle citově spjaté. Je tam sice mnoho lidí, které mám ráda, ale na kafe můžeme zajít i jinde,“ svěřila se moderátorka, která konec tanečníků bere sportovně.

Sama Kostková kvůli letošnímu ročníku zatím nehnula prstem. „Ještě nemám co moderovat, protože oni to ještě neumí. Oni se teprve budou učit. Až to přijde, tak my tím jako tradičně provedeme, ale regulérně mi práce na StarDance začíná v říjnu,“ dodala Kostková.

Témata: Tereza Kostková StarDance Marek Eben