Agáta Prachařová o Řepkovi v "lochu"! Překvapivá slova i o Kristelové!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 9:23 | Aktualizováno: 24. června 2019 22:18

Sama momentálně nežije úplně učebnicově, její manželství s Jakubem Prachařem prochází velkou krizí, přesto si Agáta Prachařová neodpustila pár poznámek na adresu uvězněného fotbalisty Tomáše Řepky a jeho partnerky Kateřiny Kristelové. Co si o nich myslí?

Zatímco Jakub Prachař zase moc nebyl doma, jeho manželka Agáta hostila na zahradě jejich vily v pražském Suchdole moderátorku „primáckého“ Top Staru. Kromě nepříjemných otázek na vlastní soukromí musela Agáta odpovídat i na dotazy ohledně cizích životů. Na přetřes přišel například uvězněný fotbalista Tomáš Řepka.

Když se jí moderátorka zeptala na ostře sledovanou kauzu, začal místo ní nejprve odpovídat její syn Kryšpín. „Super!“ ozvalo se ve vysílání a Agáta musela jeho slova vysvětlovat. „Je tady Kryšpín a protože je slávista, tak se tomu vysmívá,“ prozradila jeho maminka.

Agáta si naopak snaží od celé záležitosti držet distanc. „Já to nechci moc komentovat. Mně je nějak všech lidí líto v týhle celý kauze a nevím koho víc,“ konstatuje Prachařová, ačkoliv si dříve z páru Řepka a Kristelová utahovala na sociálních sítích s manželem Jakubem.

Dcera herečky Veroniky Žilkové přitom tvrdí, že s blonďatou přítelkyní vězněného fotbalisty má dobrý vztah. „Volala jsem jí. Já nevím, myslím, že je to celé moc velká věc, já se do toho vůbec nechci pouštět,“ zdráhala se Agáta vynášení vlastních soudů.

„Je mi líto jak Kristelový, tak Vlaďky, tak Řepky a i Řepkový, nebo jak se jmenovala ta první žena. Celé mi to přijde hrozně smutné,“ uzavřela Prachařová hodnocení kauzy, která se točí kolem fotbalisty, který byl za zpronevěru a poškozování práv exmanželky odsouzen na dva a půl roku do vězení.

Témata: Agáta Hanychová Tomáš Řepka Kateřina Kristelová