Karel Gott po oslavě uletěl: Soukromý tryskáč a moře!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 8:42 | Aktualizováno: 24. června 2019 22:19

Legendární zpěvák Karel Gott si i na prahu osmdesátky umí užívat. Po páteční vydařené narozeninové oslavě nasedl do soukromého letadla a odletěl neznámo kam. Už brzy ale musí být zpátky v Česku kvůli dalším povinnostem.

Zpěvák Karel Gott má za sebou několik náročných dní. V pátek přivítal v Divadle Na Jezerce desítky gratulantů, kteří mu s několikatýdenním předstihem přáli k červencovým osmdesátým narozeninám, a v sobotu už mířil do zahraničí.

Odletět měl soukromým tryskáčem, který mu poskytl jeho kamarád, pětačtyřicetiletý podnikatel, majitel kasina a sběratel umění Leon Tsoukernik. Mezi jeho záliby patří podle Wikipedie kromě výtvarného umění a klasické hudby právě letecké stroje, mj. helikoptéry.

„Odcestovali hned v sobotu. Leon byl ještě v pátek na té oslavě v Divadle Na Jezerce, kde doladili detaily odletu,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí legendárního zpěváka. Kam a s kým má Gott namířeno, však už netušil. Nejspíš však odletěl k moři.

Odpočinek mu každopádně přijde vhod, protože červenec má nabitý událostmi, především jediným potvrzeným vystoupením ve zbytku letošního roku, které se má uskutečnit 25. července na festivalu Benátská! v areálu ve Vesci u Liberce.

Už v den svých narozenin, tedy 14. července, pak plánuje rodinnou sešlost i se svými staršími dcerami Dominikou a Lucií. Oslava v kruhu rodinném se má podle dostupných informací odehrát na chalupě v severočeské Doubici.

Témata: Karel Gott