Jágr je u vytržení! Zažil jeden z nejlepších zážitků v životě!

Jaromír Jágr a Karel Gott 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2019 13:51 | Aktualizováno: 23. června 2019 22:12

Jaromír Jágr byl jedním z hostů na oslavě 80. narozenin Karla Gotta. Na sociálních sítích se poté svěřil, že to byl jede z nejlepších zážitků, jaké prožil!

"Mistr Karel Gott. Nic víc není potřeba psát. On je ten, co dokázal spojit vůli, pracovitost , talent a skromnost. On je ten , který nám dává zapomenou na starosti při poslechu jeho písní. On je ten, který nám jeho přítomností dodává naději , že dobro, laskavost a slušnost může zvítězit a to nejen v pohádkách. DĚKUJEME. Oslava 80. narozenin Karla , to byl pro mě jeden z největších zážitků," napsal na facebooku hokejista.

Na Instagramu se pochlubil trochu jiným textem. "Před více jak 2000 lety Bůh poslal Ježíše na svět, aby nám ukázal, jak máme správně žít, a před 80 lety nám ČECHŮM poslal KARLA GOTTA, aby nám zpříjemnil život poslechem jeho písní. DĚKUJEME," napsal a přilož fotku s Gottem.

Jágr se čividně v pátek večer opravdu bavil. Aby ne, když se kolem něj motala řada žen. Dlouze si povídali například s moderátorkou a bývalou láskou Lucií Borhyovou, a to až do čtyř hodin v noci, než se sebral a odešel domů. 

Témata: Jaromír Jágr Karel Gott