Srdceryvná zpověď Jágra: Prosil jsem ji!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2019 9:22 | Aktualizováno: 23. června 2019 22:10

Rozpad vztahu mezi Jaromírem Jágrem a Veronikou Kopřivovou není čerstvá věc. Pohle hokejisty ji oba jen drželi v tajnosti. Co je k tomu vedlo?

Na Jágrovi není vidět, že by ho krach vztahu nějakým způsobem ovlivňoval. Podle Blesku se ho drží skvělá nálada a poprvé promluvil o rozchodu s expartnerkou Veronikou Kopřivovou. 

"Jedna věc je, že jsme něco oznámili, druhá věc je, že to trvalo déle. Už spolu nejsme delší dobu, jen jsme to nechtěli oznamovat" přiznal slavný hokejista.

Zatímco ona byla ta, kdo vztah ukončil, on byl tím, kdo to nechtě veřejně šířit. Prosil proto Veroniku, ať nikde neříká, že už spolu nejsou!

"Důvod byl takový, že jsem nechtěl řešit můj osobní život během Play off naší baráže. Bál jsem se, aby to neovlivnilo nějak kabinu a náš cíl. Vážím si toho, že to Veronika respektovala," dodal.

Novou lásku ale zatím nehledá. "Láska se nedá plánovat, buď přijde nebo nepřijde. Tak to vidím já a vždy jsem to tak viděl. Spadly na mě určité povinnosti, co se týče organizace a chodu klubu. Není to pro mě jednoduché," řekl Blesku.

Musí se totiž starat o své zaměstnance a je to něco, s čím dosud neměl zkušenosti. Proto na vztahy zatím ani nemá čas.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová