Nová tanečnice ve StarDance 2019 odhalena! Na parket míří Nora Fridrichová!

Nora Fridrichová ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. června 2019 14:58

V poslední době se o ní mluví zejména kvůli jejím postojům a příspěvkům na sociálních sítích. Nora Fridrichová ale překvapila i nyní. Bude totiž další tanečnicí v letošním ročníku soutěže StarDance!

Novinářka a moderátorka Nora Fridrichová prozradila, že pozvání do StarDance ze začátku příliš nevěřila. Myslela si totiž, že jde o vtip.

"Nejdřív jsem byla nadšená, ale pak ve mně začal hlodat červ pochybností, že je to nějaký žert. Upřímně by mě to ani nepřekvapilo, protože já sama jsem docela poťouchlý člověk. Když jsem ale zjistila, že je to vážně míněná nabídka, tak jsem se začala strašně těšit," řekla České televizi.

"Já všeobecně jdu do každé nové příležitosti, co se mi nabídne. Tancovat moc neumím, protože jsem v tanečních poměrně lajdačila. Účast ve StarDance mi tedy přijde jako šance to dohnat a ve svých čtyřiceti dvou letech napravit napáchané škody," dodala.

Její taneční partner bude Jan Kohout, který se zatím StarDance účastnil pouze jako divák. "Nejvíce jsem sledoval první řadu StarDance a potom tu loňskou, protože tam vystupovala moje bývalá taneční partnerka, na ní jsem se byl dokonce podívat i ve studiu na přímém přenosu a to byl úplně jiný zážitek než v televizi," uvedl.

Témata: StarDance Nora Fridrichová