Agáta Prachařová to přepískla? Přestaň se ponižovat! Jsi zoufalá, vzkazují rozzlobení fanoušci

Agáta Prachařová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. června 2019 10:09

Moderátorka a někdejší modelka Agáta Prachařová (34) prožívá v osobním životě prožívá náročné chvíle. Na měsíc proto odjela za matkou Veronikou Žilkovou do Izraele, volné chvíle trávila i s dětmi u vody. A ani po návratu na instagramu zveřejňuje hromadu fotek od bazénu. Jenže za ně to od fanoušků pořádně schytala!

Agáta Prachařová a její manžel Jakub procházejí drsnou krizí. Tu vyvolaly mimo jiné i SMS zprávy o Jakubově údajném poměru se slovenskou moderátorkou Dianou Mórovou (49). Sílu proto odjela moderátorka načerpat do Tel Avivu, kde aktuálně žije její matka a nevlastní otec Martin Stropnický.

Po návratu domů si užívá volné chvíle s dětmi u bazénu, což demonstruje hromadou fotek, které dává na sociální sítě. Na jedné z nich se předvádí v červených plavkách a vysokých podpatcích přímo u bazénu, kolem kterého pobíhají její děti s pistolemi na vodu.

„Dětská párty může začít,“ napsala k ní. „Když si chcete udělat hezkou fotku na tý koupací věci... Jak to sakra ty holky dělaj? Možná to není dobrý nápad, s dvěma dětma a psem... Ach jo... Tak za 10 let... Možná…“ posteskla si Agáta u snímku, na kterém se slunní na nafukovacím jednorožci.

Na další fotce stojí před domem s hráběmi – a opět na sobě má jen bikiny. Jenže její fanoušci nemají pro její bazénové fotky v plavkách příliš velké pochopení!

„Tak tahle fotka se vážně nepovedla! Nepřirozená, křečovitá, vyumělkovaná. Přemýšlím, proč dnešní mladá děvčata mají potřebu stále ukazovat své tělo v plavkách všem! Proč se jím chlubí? A proč to dělá maminka dvou dětí? Být jejím partnerem, vůbec by se mi nelíbilo, že soukromé fotky v plavkách vystavuje spoustě lidem, o kterých nic neví.....“ podivuje se Renata.

„Zoufalé ženy dělají zoufalé věci,“ přidala se Jana. „Tady dělá někdo všechno proto, aby někdo věděl co má (nemá) doma..“ kritizuje Agátu další diskutující.

To někteří jsou ještě mnohem ostřejší! „Proč se pořád ukazuješ? Nic na tobě není, prsa máš vytahaný,“ napsala další fanynka. „Přestaňte se ponižovat... Myslím, že máte na víc...“ vzkazuje Agátě další z Češek.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař