Hrušínský řekl rezolutní „NE“: Babiš a Zeman na Gottově oslavě nebudou!

Jan Hrušínský 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 16:57

Velkou páteční narozeninovou oslavu s přáteli se Karlu Gottovi utajit nepodařilo. Místem jejího konání bude Divadlo Na Jezerce, jehož principál Jan Hrušínský se rozhodl uvést některé věci na pravou míru. Prozradil kupříkladu, jak je to s účastí prezidenta a premiéra.

Jak už jsme vás dnes informovali, legendární zpěvák Karel Gott si už na zítra sezval asi tři stovky kolegů a přátel do Divadla Na Jezerce, aby s nimi s předstihem oslavil osmdesáté narozeniny, které připadají na 14. července. Jelikož se mu páteční večírek nepodařilo utajit, rozhodli se jít s pravdou ven i zástupci divadla.

Konkrétně se ozval přímo jeho principál, herec Jan Hrušínský, který k oslavě vydal tiskovou zprávu. „Považuji za poctu, že si Karel Gott pro konání večera se svými přáteli zvolil Divadlo Na Jezerce a rád jsem mu je k tomuto účelu zapůjčil,“ cituje Blesk jeho slova.

Od rány byl prý zahlcen dotazy médií, především pak jedním, na který odpověděl následovně. „Přístup novinářů a fotografů, stejně jako seznam pozvaných hostů je zcela v režii managementu pana Gotta,“ uvedl Hrušínský a dodal, že prezident Miloš Zeman, premiér Andrej Babiš ani žádní „jim blízcí politici“ na Jezerce nebudou.

Další informace už principál neposkytl, do médií však jména některých hostů prosákla. Do divadla v pátek mimo jiné dorazí zpěvačka Lucie Bílá, herečka Jiřina Bohdalová, moderátor Karel Šíp, ale i sportovní legendy Jaromír Jágr a Radek Štěpánek.

Přímo v den narozenin, tedy 14. července, plánuje Gott druhou oslavu v rodinném kruhu. Podle Blesku bude s manželkou, dětmi a dalšími příbuznými slavit velké životní jubileum nejspíš na chalupě v severočeské Doubici.

Témata: Jan Hrušínský Karel Gott